Porkkanakukka -verkkokurssi opettaa kaivertamista

Oletko nähnyt hienoilla kasviskukilla koristeltuja tarjoiluja ja miettinyt, miten ihmeessä joku on osannut tehdä tuollaisia?
🌸🌸🌸

Haluatko oppia itse tekemään kauniita kukkia, joilla voit koristella vaikka salaattisi tai lasten ruokalautasen?

Haluatko tietää, kuinka helposti tavallisesta  porkkanasta syntyy kaivertamalla kaunis kukka – jo ensimmäisellä yrityksellä?

Porkkanakukka -verkkokurssin opeilla kaiverrettuja kukkia porkkanasta!

Mitä hyötyä kaiverrustaidosta voi sinulle olla?

 • Muutamalla porkkanakukalla saat arkisenkin kattauksen näyttämään juhlavalta. 
 • Hauskat porkkanakukat voivat innostaa lapsetkin syömään porkkanoita enemmän kuin muuten niitä söisivät. 
 • Kun itse opettelet ensin kaiverrustaidon, voit opettaa sen myös lapsille tai lapsenlapsille. Se on mukavaa yhteistä puuhaa, jonka tuotokset voi sitten hävittää syömällä. Ei tarvitse miettiä, mihin taas uudet askartelut säilöisi.. 

Pienellä harjoittelulla jokainen oppii kaivertamaan porkkanasta kukkia – myös sinä! 

Olen aivan varma siitä. Onnistunut kaivertaminen ei vaadi monien vuosien harjoittelua tai mitään erityisvälineitä. Riittää, että sinulla on esim. pieni hedelmäveitsi, porkkanoita harjoitteluun ja kiinnostusta opetella kaivertamaan. 

Porkkanakukka -verkkokurssin opeilla kaiverrettu kukkia ja koottu kaunis kukkavaasi.

Ehkä toivot, että joku näyttäisi sinulle kädestä pitäen, mitä sinun pitää tehdä, jotta pystyt itse kaivertamaan kauniita kukkia porkkanasta koristamaan tarjoilujasi?

Vaikka et pitäisikään itseäsi käsistäsi kätevänä – pystyt 100% varmasti oppimaan kaivertamaan porkkanasta kauniita kukkia!

Tämän taidon oppiminen on todella helppoa, kun vain noudatat valmiita ohjeita, jotka näytän sinulle tällä porkkanakukka -verkkokurssilla.

Sinun tarvitsee ottaa vain porkkana käteesi, veitsi toiseen käteen ja alkaa kaivertamaan kurssin ohjeiden mukaan. 

Kartutat harjoittelemalla hienon kädentaidon, joka ei unohdu koskaan ja jota kehittämällä voit oppia myöhemmin tekemään vaikeampiakin malleja.

Kurssin kouluttajana on mestarikaivertaja Tuula Jokela. Kiinnostus kasvisten kaivertamiseen hänellä syttyi lomamatkoilla Turkissa ja Thaimaassa, joissa hotellin buffetpöydät notkuivat mitä taidokkaimmin kaiverretuilla kasviksilla ja hedelmillä koristeltuja herkkuja. Tuulalta meinasi jäädä ruokien nauttiminenkin väliin, kun hän ihasteli noita taidonnäytteitä.

Yrittäessään etsiä tietoa kasvisten kaivertamisesta Tuula törmäsi ongelmaan. Tietoa ei suomeksi ollut! Lomareissuilta ostettujen ulkomaankielisten kirjojen kuvien kautta hän lähti sinnikkäästi opettelemaan kaiverrusta alkeista lähtien.

Lukuisten alussa tekemiensä virheiden kautta hän on vihdoin oppinut, miten kaivertamisessa kannattaa edetä ja mitkä asiat eivät ole niin oleellisia lopputuloksen kannalta.

Tuula on itse testannut paljon erilaisia menetelmiä ja löytänyt toimivan tavan kaivertaa porkkanaa. Tuula näyttää sen sinulle tällä porkkanankukka -verkkokurssilla, joten sinä säästyt lukemattomilta aikaa vieviltä kokeiluilta. 

Onnistut siis nopeammin saamaan valmiita porkkanakukkia kaunistamaan tarjoilujasi tai annoslautasia!

“Näytän tällä porkkanankukka -verkkokurssilla sinulle helpon tavan kaivertaa hienoja porkkanakukkia. En ole törmännyt missään muualla helposti saatavilla olevaan suomenkieliseen opastukseen siitä, miten porkkanasta voidaan loihtia kauniita kukkia. Tule mukaan opettelemaan porkkanakukkien teko kanssani!”
— Kukkakaivertaja Tuula Jokela

Porkkanakukka -verkkokurssin kouluttaja Tuula Jokela

Uusi Kaiverra porkkanasta kukka -verkkokurssi nyt tarjouksena

vain 39 € !

(norm. 59 € , sis. alv 24 %)

Jos haluat saavuttaa vielä Suomessa harvinaisen kasvisten koristeeksi kaivertamisen taidon, tämä kurssi on ensimmäinen askeleesi tuon taidon oppimiseksi:

 • Kasvisten kaivertamisen taito tuo sinulle iloa lopun ikääsi
 • Saat uuden harrastuksen, jota voit tehdä kotona
 • Perheesi ja vieraasi ihailevat taitojasi, kun koristelet tarjoilusi upeilla porkkanakukilla! 
 • Voit tuntea ylpeyttä itsestäsi, kun loihdit kauniita ja iloa silmälle tuottavia kattauksia porkkanakukillasi!

Kun olet itse oppinut porkkanakukkien kaiverruksen, voit opettaa sen myös perheellesi tai ystävillesi. Yhdessä kaivertaminen on hauskaa touhua!

Lasten kanssa kaivertaessa lasten kiinnostus kasvisten syömiseen kasvaa samalla, kun epäonnistuneet kukat voi syödä tai lapsi voi koristella lautasensa itse kaivertamillaan porkkanakukilla.

Porkkanakukka - verkkokurssi opettaa valmistamaan erilaisia malleja kukista.
Kuvassa valmiita kaiverrettuja porkkanakukkia

“Sinäkin osaat jo nyt kaivertaa, mutta et vain tiedä oleellisia niksejä kuinka se tehdään helposti –  näytän ne sinulle tällä kurssilla!” 

Seuraat vaihe vaiheelta videolta ohjeet, jolloin opit matkimalla valmistamaan samanlaisia kukkia. Kurssin opit sopivat sinulle, olit sitten nuori, vanha, nainen tai mies. 

Tämä porkkanakukkien opettelu on ensimmäinen askeleesi kasvisten kaivertamiseen. Tämän kurssin jälkeen voit pikkuhiljaa laajentaa osaamistasi muihinkin kasviksiin ja vaikeampiin malleihin.

LÄHDE NYT MUKAAN UUDELLE VERKKOKURSSILLE!

OLE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA OPETTELEMASSA UUSI TAITO!

Kaiverra porkkanasta kukka -verkkokurssin saat nyt uutuustarjouksena hintaan

vain 39 € !

(norm. 59 €, sisältää alv. 24 %)

Klikkaa alla olevaa nappia nyt ja lähde mukaan kurssille! Opit uuden taidon ja pääset tekemään hienoja koristeita ruokiisi tai kattauksiisi, jotka sekä miellyttävät itseäsi että ihastuttavat muita. 

Mitä saat ostaessasi “Kaiverra porkkanasta kukka” -kurssin?

 • Pääset harjoittelemaan kaivertamista, kun olet maksanut kurssin.
 • Mestarikaivertaja Tuula Jokela opastaa sinua videolla yksityiskohtaisesti, miten saat kaiverrettua porkkanasta hienoja kukkia.
 • Laskun maksettuasi saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle ja kurssimateriaali löytyy helppo käyttöisestä verkkoympäristöstä. Et tarvitse erityistä tietoteknistä osaamista kurssin käymiseen.
 • Sinulla on pääsy kurssimateriaaliin 3 kuukaudeksi. Siinä ajassa ehdit takuulla oppimaan porkkanakukkien kaivertamisen taidon loistavasti!

Saat täyden 100% tyytyväisyystakuun kurssille. Jos et mistä tahansa syystä ole tyytyväinen kurssiin 14 päivän sisällä, voit pyytää rahasi takaisin ilman selityksiä ja palautamme rahasi. Lähetät vain sähköpostilla tilitietosi, niin palautan rahasi.

Sinun ei tarvitse uskoa minua, vaan voit huoletta kokeilla valmennusta ilman minkäänlaista riskiä. Jos teet kaiken, mitä kurssilla opetetaan etkä silti syystä tai toisesta opi tätä taitoa tyydyttävästi, palautan ilman muuta rahasi takaisin.

Pahinta, mitä tässä voisi tapahtua on, että kokeilet kurssia ja päätät ettet pidäkään siitä. Silloinkin saat kuitenkin rahasi takaisin, etkä menetä euroakaan. Voit siis täysin riskittä testata, onko kurssi juuri sinulle sopiva kurssi.

Lähde mukaan Opi kaivertamaan porkkanasta kukka -valmennukseen!

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden oppia taidon kaivertaa porkkanasta kukkakoristeita. Taidon, jota Suomessa ei juurikaan vielä näe.

PS. Moni aiempi oppilaani on kertonut, että tämän taidon oppiminen on paljon helpompaa, kuin on osannut etukäteen odottaa. Lähde sinäkin mukaan oppimaan ja liity meidän kaiverrusmestareiden seuraan. Yllätä samalla lähipiirisi iloisesti!

Jos sinulla on mitä vain kysyttävää kurssiin liittyen, ota reippaasti suoraan yhteyttä minuun sähköpostilla osoitteeseen info@kaiverrakukka.fi.

🌸🌸🌸

Kaiverrakukka / Tuu-Ma Oy
Tuula Jokela
info@kaiverrakukka.fi

Y-tunnus: 2496336-2
Osoite: Puistolantie 74
32440 Alastaro
puh. 040 352 0882